lo c

Tv meubel steigerhout

Een tv meubel steigerhout van de beste kwaliteit koopt u via steigerhoutplanken.eu. In ons assortiment hebben wij de tv meubel steigerhout die het meest geschikt is voor u en uw interieur. Als uw ideale tv meubel steigerhout hier niet bij zit, dan maakt dat voor ons niets uit. Geef door wat uw wensen zijn en in welke maat u uw tv meubel steigerhout wilt hebben, en wij maken het op maat speciaal voor u. Daardoor kunt u niet om ons heen als het gaat om de beste en mooiste tv meubel steigerhout voor u!

Waarom een tv meubel steigerhout?

Een tv meubel steigerhout heeft een unieke uitstraling doordat het hergebruikt hout is. De planken zijn gebruikt voor haven- of bouwsteigers. In eerste instantie is het de bedoeling dat deze planken werden weggegooid. Uit die steigers pikken wij de beste planken uit die nog prima bruikbaar zijn, alleen een beetje vies. En juist daarom krijgt uw tv meubel steigerhout die unieke uitstraling. Wij maken de planken goed schoon, maar er blijft een grijzige laag in het hout achter. Dit geeft uw tv meubel steigerhout een eigenzinnige uitstraling. Daarnaast is het gebruikt van steigerhoutplanken veel duurzamer voor het milieu omdat hiervoor geen nieuw hout gebruikt hoeft te worden.

Hoe maak ik een tv meubel steigerhout?

Via steigerhoutplanken.eu koopt u niet alleen meubels, u kunt hier ook terecht voor eigen planken. U kunt uw tv meubel steigerhout niet vinden in ons assortiment en wilt die liever zelf maken? Wij geven u handige tips over de constructie en kijk verder op deze site meer weetjes. Handige spullen om in huis te hebben zijn:

  • Goede schuurmachine
  • Degelijke cirkelzaag
  • Professionele werktafel
  • Schuurpapier met grove en met fijnere korrel
  • Verbindingsmaterialen, zoals schroeven en spijkers
  • (Eventueel) Beits of andere lak
  • Waterpas, rolmaat en duimstok

Let er bij het schuren op dat u dit niet teveel doet. Uw tv meubel steigerhout is meestal gemaakt van gewoon vurenhout. Hoewel de buitenkant die unieke grijzige laag heeft, is het binnenste van de planken gewoon blank naaldhout.

Aanbieding

Eettafel Steigerhout Nottingham

€ 375
€ 189

Mega Sale!

Salontafel Steigerhout Luton

€ 279
€ 139