lo d

Steigerhouten loungeset

Koop nu uw eigen unieke steigerhouten loungeset via steigerhoutplanken.eu. Stel uw eigen steigerhouten loungeset samen of kom naar ons toe voor suggesties. Wij hebben de onderdelen in alle soorten en maten. Tafeltjes, bankjes, stoelen, vooral populair voor gebruik in de tuin. Ook verkopen wij de bijpassende kussens voor uw steigerhouten loungeset, evenals allerlei accessoires. Kijk even verder op de site welke steigerhouten loungeset het beste bij u en uw interieur of tuin past.

De mooiste steigerhouten loungeset bij steigerhoutplanken.eu

Wij hebben verschillende steigerhouten loungeset voor u samengesteld, maar natuurlijk bent u hier hartstikke vrij in om deze zelf samen te stellen. Vraag aan ons voor leuke tips. Wij verkopen banken en stoelen in verschillende stijlen. Zo is een door ons samengestelde steigerhouten loungeset nog van blank hout, maar hebben wij die ook van gebruikt steigerhout. Deze heeft een unieke en authentieke uitstraling en is van hergebruikt hout. Zeer ecologisch verantwoord dus. Bij steigerhoutplanken.eu doen wij ook:

  • Losse planken verkopen
  • Planken op maat zagen
  • Steigerhouten loungeset op maat maken

Uw gedroomde steigerhouten loungeset zit er niet tussen

Uw ideale steigerhouten loungeset zit niet in ons assortiment? Dat is voor ons geen probleem, wij maken het gewoon op maat voor u! U geeft uw wensen door en wij zorgen er voor dat u naar buiten loopt met uw gedroomde steigerhouten loungeset. Kijk even verder op deze site, daar staan ook handige tips over hoe u uw eigen ideale steigerhouten loungeset maakt. Wij verkopen ook losse planken, dus via steigerhoutplanken.eu kunt u ook zelf aan de slag met uw loungeset. Om u op weg te helpen kunnen wij de planken voor u op maat zagen. Bij steigerhoutplanken.eu zijn wij u graag van dienst. Stel ons ook gerust vragen over hoe u het beste meubels van steigerhout in elkaar zet, maar ook over zaken als onderhoud en afwerking van het hout.

Aanbieding

Eettafel Steigerhout Nottingham

€ 375
€ 189

Mega Sale!

Salontafel Steigerhout Luton

€ 279
€ 139