lo b

Bank van steigerhout

Maak nu uw eigen bank van steigerhout met planken van steigerhoutplanken.eu. Bent u een beetje handig, dan moet dat voor u geen probleem zijn. Vraag ook handige tips van ons om u verder te helpen met uw bank van steigerhout. Op deze website staan ook handige weetjes voordat u aan de slag gaat met uw eigen bank van steigerhout. Via steigerhoutplanken.eu vindt u de beste kwaliteit steigerplanken en wij willen u zelfs op weg helpen door voor u alvast de planken op maat te zagen. Wilt u alles liever zelf doen, lees even verder voor handige tips.

Handige tips voor het maken van een bank van steigerhout

Een bank van steigerhout maken is niet zomaar even gepiept. Maar zolang u nauwkeurig en geordend werkt, verwezenlijkt u uw bank van steigerhout in een handomdraai. Belangrijk is om de juiste spullen in huis te hebben. Zorg voor :

  • Een goede schuurmachine
  • Degelijke cirkelzaag
  • Professionele werktafel
  • Schuurpapier met grove en met fijnere korrel
  • Verbindingsmaterialen, zoals schroeven en spijkers
  • (Eventueel) Beits of andere lak
  • Waterpas, rolmaat en duimstok

Om het effect van gebruikte steigerplanken te behouden, gebruik doorzichtige beits en schuur niet te veel van het oppervlak af.

Nauwkeurig werken is, zoals gezegd, erg belangrijk. Alle planken moeten op de goede maat gezaagd worden om te garanderen dat uw bank van steigerhout goed in elkaar komt te zitten. Vraag onze medewerkers ook naar de constructie die moet gebruiken. Een bank van steigerhout voor in de tuin wordt anders gemaakt dan een bank van steigerhout voor in de woonkamer. Houd er ook rekening mee dat het hout zich gaat zetten, als u er voor kiest om de planken met spijkers en/of schroeven vast te zetten. Te dicht bij de rand kan betekenen dat het hout bij uitzetten of inkrimpen op die plekken gaat scheuren. Neem dus voldoende ruimte van de randen. Wilt u het niet zelf doen, maar u kunt uw ideale bank van steigerhout niet bij ons vinden, niet getreurd. Wij maken alles op maat en naar de wensen van de klant. Geef door wat u wilt en wij maken het voor u.

Aanbieding

Eettafel Steigerhout Nottingham

€ 375
€ 189

Mega Sale!

Salontafel Steigerhout Luton

€ 279
€ 139